Despre Mine

POVESTEA MEA​

Totul a început ca un vis din copilărie; încă din vremea școlii generale, am visat să mă dedica domeniului cosmetic. Priveam fetele frumoase din reclamele de la saloanele de înfrumusețare și știam că aș vrea să aleg acest drum.

În 2014, m-am stabilit în București și am început un curs de 6 luni la Școala de Cosmetică “Christine Valmy”. După absolvirea școlii, am început să lucrez ca electrologist într-un Centru de Epilare Definitivă prin Electroliză, care reprezenta metoda cea mai eficientă pentru epilarea permanentă a oricărui tip de păr. Am continuat să mă specializez în terapiile cu Oxigen, IPL, SPL, Microdermabraziune cu Cristale de Corondum și Electroliză, care au devenit principalele mele activități.

Mai târziu, am colaborat cu un centru ce făcea parte dintr-o rețea de centre de epilare din România. Aici, am avut ocazia să mă pregătesc în Terapii cu Led, tratamente de curățare cu ultrasunete și tratamente cu IPL (cu gheață și gel).

În paralel, am participat la seminarii organizate de diverse companii de cosmetice pentru a fi mereu la curent cu noutățile și inovațiile din industria esteticii.

Dorința de a dezvolta și mai mult abilitățile m-a condus să urmez un curs de 3 luni în Masaj Somatic, cu accent pe masajul facial, pe care îl ofer în cadrul tratamentelor faciale.

În căutarea perfecțiunii și a diversificării serviciilor, am decis să învăț și să lucrez cu laserul (Diode, Alexandrite, ND-YAG) într-un centru de Epilare PROGRESIV DEFINITIVĂ cu Laser. Aici, am primit instruire și am efectuat tratamente cu aceste dispozitive.

După o perioadă de acumulare de experiență și cunoștințe, am hotărât să îmi deschid propriul centru de epilare în 2018, cunoscut acum sub numele de Beauty Therapies By Carmen Crăciun.

În toți acești ani, nu am încetat să învăț și să mă documentez. Ba chiar am urmat un curs de asistent medical generalist pentru a putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

În februarie 2023, am obținut certificările de Lash Lamination și Brow Lamination, subliniind astfel pasiunea mea pentru estetica pielii și constanta căutare a perfecțiunii în fiecare tratament pe care îl ofer.

Specializările mele sunt dovada angajamentului meu de a continua să îmi îmbunătățesc tehnica și să obțin rezultate de top, așa cum sunt confirmate de diplomele și certificările pe care le-am obținut de-a lungul timpului.

Specializările Mele

Am depus eforturi constante pentru a-mi perfecționa abilitățile și pentru a obține rezultate mai bune, ceea ce este reflectat în diploma și certificările pe care le-am obținut.
SPECIALIST EPILARE DEFINITIVĂ
ASISTENT MEDICAL GENERALIST
SPECIALIST LAMINARE GENE ȘI SPRÂNCENE
ESTETICIAN
ELECTROLOGIST
TEHNICIAN MASEUR

Contactează-ne acum!

Suntem aici pentru a vă ajuta! Dacă aveți întrebări, solicitări speciale sau doriți să stabiliți o programare, nu ezitați să ne contactați. Așteptăm cu nerăbdare să vă auzim!

Ești pregătită să te reconectezi cu pielea ta?

Program

Luni

9:30 - 19:30

Marți

9:30 - 19:30

Miercuri

9:30 - 19:30

Joi

9:30 - 19:30

Vineri

9:30 - 19:30

Sâmbătă​

9:30 - 19:30

Duminică​

Închis

×